Φαίδωνος για σημαία Τουρκίας: Κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι

Απάντηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών και τον ΚΟΑ εξέδωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σχετικά με την σημαία της Τουρκίας σε ποδηλατικό αγώνα στην Πάφο.


Ο κ. Φαίδωνος έγραψε στο Facebook: «Αφού για τρεις μέρες κράτησαν απόλυτη σιωπή για το θέμα της ανάρτησης της Τουρκικής σημαίας στους Ποδηλατικούς αγώνες στην Πάφο θυμήθηκαν να βγάλουν ανακοίνωση τόσο το Υπουργείο Εξωτερικών όσο και ο ΚΟΑ

για το θέμα, λέγοντας ότι η σημαία πρέπει να αναρτηθεί.  Η απάντηση τόσο εμένα προσωπικά όσο και του Δήμου είναι να το κάνουν οι ίδιοι και να εισπράξουν και την κριτική του κόσμου, όχι να αφήνουν άδικα και χωρίς καν να είμαι ενήμερος να δέχομαι άδικη κριτική χωρίς να έχω την παραμικρή ευθύνη και αυτοί να σιωπούν.  Κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι...».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση το Υπουργείο Εξωτερικών στην οποία ανέφερε ότι «διοργανώσεις που πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να διεξάγονται ομαλά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πολιτικοποιούνται, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα από άστοχες ενέργειες ιδιωτών υπό την προσωπική τους ιδιότητα».

Διαβάστε ακόμη: Η απάντηση ΥΠΕΞ στις αντιδράσεις για ανάρτηση της τουρκικής σημαίας στην Πάφο

Keywords
Τυχαία Θέματα