Φ. Κωνσταντίνου: "Είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών"

Τη δική του ερμηνεία για τα πρόσφατα συμβάντα σε ότι αφορά τη κυπριακή διαιτησία, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.

Για τον κ. Πάπουτσο: «Δεν πρέπει να ζητάει στήριξη ο Πάπουτσος. Οι ομάδες που θα παίρνουν τίτλους και θα βγαίνουν Ευρώπη θα πρέπει να το καταφέρνουν με την αξία τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιλάει για στήριξη. Δεν ασχολήθηκε ο κ. Πάπουτσος με την ανοχή

που δείχνει στη διαιτησία. Το επίπεδο δεν είναι πάντα το ίδιο; Να μας πει ποια είναι τα κριτήρια προαγωγής την από τη Β’ κατηγορία στην Α’.

«Μπορώ να θυμηθώ διαιτητές που λόγω λαθών τους στέρησαν τίτλους στον Απόλλων και τώρα είναι καθηγητές. Γιατί να με πείσουν; Έδωσαν πέναλτι εκτός περιοχής. Όταν το κάνεις αυτό φεύγεις από τον χώρο. Δε μπορούμε να αφήσουμε το παρελθόν γιατί είναι παρακαταθήκη για το παρόν. Τα πράγματα στη ζωή τα παίρνεις από την αρχή. Η ομοσπονδία για να είμαι ειλικρινής κάνει σοβαρές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό. Όπως διώχνει ο Απόλλωνας τον κάθε παίκτη που δεν ανταποκρίνεται, πρέπει όλοι να έχουν το τίμημα. Πώς γίνεται να λέμε θέλουμε στήριξη; που κάνουν τα ίδια πράγματα; στηρίζεις κάποιο μωρό που έχει πίεση, δεν έχει εμπειρία και χρειάζεται χρόνο. Θα στηρίξεις διαιτητή 45 χρονών; Έδειξε ότι δεν μπορεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα