Φ. Φυλακτού: Σήμερα έγινε απαγωγή, τι άλλο περιμένουμε;

Την ευχή το συντομότερο τα παιδιά να ξεπεράσουν όσα βίωσαν και να επιστρέψουν δυνατά στην ανέμελη παιδική καθημερινότητά τους, εκφράζει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού.

«Ένα μεγάλο μπράβο στην Αστυνομία Κύπρου, στα ΜΜΕ, αλλά και στους πολίτες...όλοι με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν στο να λήξει με τον καλύτερο τρόπο το δράμα

των δύο παιδιών και των οικογενειών τους. Εύχομαι το συντομότερο τα παιδιά να ξεπεράσουν όσα βίωσαν και να επιστρέψουν δυνατά στην ανέμελη παιδική καθημερινότητά τους. Όλοι εμείς, οφείλουμε να εγκύψουμε και να ασχοληθούμε, πλέον, με τα μεγάλα ζητήματα του Δημόσιου Σχολείου με πρώτο και κύριο αυτό της Ασφάλειας και Υγείας, που από τις 29 Μαΐου 2018, αφέθηκε σε εκείνη την πρώτη συνάντηση που έγινε χωρίς να γίνει οτιδήποτε επί της ουσίας», αναφέρει .

Γράφει, επίσης, ότι «πριν λίγες μέρες είδαμε το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στα σχολεία.... σήμερα απαγωγή παιδιών (!!!).... πριν λίγους μήνες το τραγικό ατύχημα στο Αλεθρικό... τι άλλο περιμένουμε;;»

«Ας αρχίσουμε από τα βασικά!!!», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα