Έζησαν το όνειρό τους. Οδήγησαν το αστέρι τους.

Όσοι επισκέφτηκαν τα showrooms της Mercedes-Benz σε Λευκωσία και Λάρνακα το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν, αλλά και να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή, ένα από τα Dream Cars, E-Class Coupe, E-Class Cabrio, C-Class Coupe και C-Class Cabrio.

Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούσαν εκεί, καθώς παρευρισκόμενοι και μη, είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Ο Super FM, με παραγωγούς τον

Χριστόδουλο Μαρτά και τη Χριστίνα Δημητρίου, πραγματοποίησε εν κινήσει live link από τις 10:00 έως τις 14:00.

Οι δύο παραγωγοί οδήγησαν τρία από τα Dream Cars, με εκκίνηση διαδρομής το showroom της Mercedes-Benz στη Λάρνακα και κατάληξη αυτό της Λευκωσίας, με ενδιάμεσους σταθμούς αλλαγής αυτοκινήτων το Κίτι, την Κοφίνου και το Δάλι.

Το μοναδικό event, το οποίο διεξαγόταν σε Λευκωσία και Λάρνακα ταυτόχρονα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Οι λάτρεις των 4 Dream Cars της Mercedes-Benz, δεν άφησαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από κοντά να πάει χαμένη.

Ακόμα και όσοι από αυτούς δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, απόλαυσαν το μοναδικό εν κινήσει live link, όχι μόνο από τους δέκτες των ραδιοφώνων τους, αλλά και από την πλατφόρμα του Facebook, όπου υπήρχε συνεχής αναμετάδοση live videos.

Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας, όμως, ήταν το Dream Weekend. Δύο τυχεροί που δοκίμασαν το αγαπημένο τους Dream Car το κέρδισαν για ένα σαββατοκύριακο μαζί , με διαμονή στο Amathus Beach Hotel στη Λεμεσό για 2 άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα