Έξι συλλήψεις πριν από το ΑΕΚ-Μακάμπι

Έξι άτομα, μεταξύ τους και ένας ανήλικος, συνελήφθησαν απόψε στην Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς φωτοβολίδων και καπνογόνων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «κατά τον έλεγχο των οπαδών, λίγο πριν την είσοδο τους στο γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα» στη Λάρνακα, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ - Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην κατοχή έξι

ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικας, εντοπίστηκαν απαγορευμένα αντικείμενα. Τα αντικείμενα ήταν φωτοβολίδες και καπνογόνα και εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας του Τέλ Αβίβ.

Πρόσθεσε ότι «τα έξι άτομα μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου θα παραμείνουν υπό κράτηση. Ο ανήλικος θα αφεθεί ελεύθερος το πρωί ενώ οι άλλοι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου θα κατηγορηθούν για τα από μέρους τους διαπραχθέντα αδικήματα, κατά παράβαση του νόμου για την Βία στα Γήπεδα».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης: Άναψαν καπνογόνα οι οπαδοί της Μακάμπι (BINTEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα