Εξάρα της Έβερτον επί της Σάντερλαντ (βιντεο)

Η Σάντερλαντ τόλμησε να ισοφαρίσει (από 2-0 σε 2-2) και τα Ζαχαρωτά με χατ τρικ του Κονέ, τη διέλυσαν, σταματώντας στη μισή ντουζίνα γκολ (6-2).

Ηταν Νοέμβριος του 2007, όταν η Εβερτον έκανε φύλλο και φτερό την άμυνα της Σάντερλαντ, σταματώντας στο 7-1. Εκτοτε τα έξι γκολ δεν τα είχε φτάσει σε αγώνα πρωταθλήματος. Το πέτυχε λοιπόν τώρα, διαλύοντας με 6-2 και πάλι της Μαύρες Γάτες. Ετσι τα Ζαχαρωτά πήραν κατά κάποιο τρόπο και την

εκδίκηση τους, καθώς πέρσι τον Μάιο η αντίπαλος τους είχε βάλει τέλος στο εντός έδρας αήττητο που διατηρούσε όλη τη σεζόν στο «Γκούντισον Πάρκ».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά και προηγήθηκαν 2-0 με ατομική ενέργεια του Ντεουλοφέου (19') και σουτάρα του Κονέ (31') αφού έπαιξε το 1-2 με τον Λουκάκου. Εκεί όμως που το ματς έμοιαζε εύκολο, ήρθε η ισοφάριση, την οποία ενορχήστρωσε ο Ντεφόε με υπέροχη ενέργεια (45'+3') και ασίστ για το κεφάλι του Φλέτσερ (50').

Και ξαφνικά, ενώ η Σάντερλαντ το έκανε ντέρμπι, ήρθε το ξέσπασμα της Εβερτον να διαλύσει τους φιλοξενούμενους. Στο 55' ο Λουκάκου πετάχτηκε για το ψαράκι, αλλά ο Κόατες έβαλε την προβολή και σημείωσε αυτογκόλ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λουκάκου που ήταν ο ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 4-2.

Σειρά λίγο αργότερα θα έπαιρνε ο Κονέ, που θα έφτιαχνε τ πρώτο του χατ τρικ στην Αγγλία. Πρώτα ολοκληρώνοντας ιδανικά (63') την τέλεια αντεπίθεση της ομάδας του και έπειτα (76') με κεφαλιά από υπέροχη σέντρα του Λουκάκου. Ετσι οι γηπεδούχοι πέτυχαν μόλις την δεύτερη νίκη σε έξι ματς στο γήπεδο τους και οι ηττημένοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση.

FT - VIDEO (Premier League): Everton Football Club 6-2 Sunderland AFCAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, November 1, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα