Έξαλλος ο Λεμπρόν από φάουλ που σφυρίζονται υπέρ του Γιάννη!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς εκνευρίστηκε προς το τέλος του αγώνα των Καβαλίερς με τους Μπακς, επειδή οι διαιτητές καταλόγισαν κάποια φάουλ υπέρ του Αντετοκούνμπο και άρχισε να βρίζει, με τον τηλεοπτικό φακό να τον δείχνει σε έξαλλη κατάσταση!

Οι Cavaliers κέρδισαν τους Bucks με 124-117, με τον LeBron James να κερδίζει και την προσωπική μονομαχία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχοντας 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ έναντι 37 πόντων, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ του "Greek Freak".

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο Γιάννης κέρδισε κάποια σφυρίγματα, φαίνεται πως εκνεύρισε τον "Βασιλιά"!

Ο James φάνηκε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, όταν οι διαιτητές τον χρέωσαν με φάουλ πάνω στον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού λίγο αργότερα ακούγεται να φωνάζει "What the F..." (!) έπειτα από έναν νέο φάουλ που κέρδισε ο Γιάννης, αλλά και "travel" (δηλαδή βήματα) σε άλλη προσπάθεια του Γιάννη!

Αξίζει να αναφερθεί, πάντως, ότι μετά το τέλος του αγώνα ο James έσπευσε να αγκαλιάσει τον Αντετοκούνμπο και να του δώσει συγχαρητήρια για την απόδοσή του.

Στο VIDEO που παρατίθεται, μπορείτε να δείτε τον... μαινόμενο Λεμπρόν μετά τις υποδείξεις των διαιτητών υπέρ του Γιάννη:

Keywords
Τυχαία Θέματα