Εξαγριωμένοι πολίτες-Δεν επιδιορθώθηκε η βλάβη λόγω σκύλου

Χωρίς ρεύμα παραμένει η περιοχή Χρυσελεούσας στον Στρόβολο και τούτο δίότι σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Sigmalive, μέρος της βλάβης βρίσκεται σε υποστατικό του οποίου ο ιδιοκτήτης απουσιάζει και το οποίο φυλάγεται από σκύλο και δεν μπορούν να εισέρθουν.

Εξαγριωμένοι ο ιδιοκτήτες των υποστατικών που επηρεάστηκαν ζήτησαν εξηγήσεις.

Το τεχνικό προσωπικό της ΑΗΚ, που βρίσκεται στο σημείο επικοινώνησε με την Αστυνομία και τον Δήμο για απομάκρυνση του σκύλου

ώστε να προχωρήσουν στη διόρθωση της βλάβης.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ η οποία αόπως μας ανέφερε η Αστυνομία είπε πως δεν είναι δική της αρμοδιότητα και το ίδιο αναφέρθηκε στο προσωπικό της ΑΗΚ και από τον Δήμο.

«Εδώ και μιάμιση ώρα οι τεχνικοί μας προσπαθούν να βρουν την άκρη ώστε να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του υποσταικού και του σκύλου για να απομακρυνθεί και προχωρήσουν τη διαδικασία επιδιόρθωσης», είπε.

Σημειώνεται πως σε υποστατικό που έχει επηρεαστεί ένα άτομο χρήζει υποστήριξης από μηχανήματα λόγω προβλημάτων υγείας

Σύμφωνα με την Αστυνομία που βρίσκεται αυτή την ώρα στο σημείο, ο ιδιοκτήτης δεν έχει εντοπιστεί και αν δεν εντοπιστεί θα βρεθούν άλλοι νομικοί οδοί για να εισέρθουν στο υποστατικό.

Το πρόβλημα ωστόσο, στη βλάβη λύθηκε λίγο αργότερα ενώ μέλη της Αστυνομίας σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση εντόπισαν το άτομο που χρειαζόταν μηχάνική υποστήριξη και είναι καλά στην υγεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα