Εξαγορά της Health&Diet Food Center Ltd από τον Όμιλο MSJ

Στην πλήρη εξαγορά της εταιρείας Health&DietFoodCenterLtdπροχώρησε ηεταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης&ΣιαΛτδ, μέλος του Ομίλου MSJ, αποκτώντας έτσι την πρώτη θέση σε μη-συνταγογραφούμενα προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία.

Το σημαντικό αυτό επιχειρηματικό βήμα, το οποίο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, εμπίπτει στα πλαίσια του πλάνου δυναμικής ανάπτυξης του Ομίλου MSJ στην αγορά του φαρμακείου. Η εταιρεία Health&DietFoodCenterLtdιδρύθηκε

το 1986και οι δραστηριότητές της συγκεντρώνονταν στην εισαγωγή και διάθεσησυμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών σκευασμάτων.

Με την εξαγορά αποκτούνται μεταξύ άλλων όλες οι εμπορικές δραστηριότητες της H&D οι οποίες περιλαμβάνουν την εκπροσώπηση της Vitabiotics Ltdκαι της OrtisLaboratoires, δύο ηγετικών και πρωτοποριακών εταιρειών στο κλάδο συμπληρωμάτων διατροφής στην Κύπρο, καθώς και παγκόσμια.

Ο Όμιλος MSJδραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά στον τομέα των επιστημών υγείαςγια περισσότερο από 70 χρόνια. Αποτελείται από 7 εμπορικές επιχειρήσεις,σε Κύπρο και Ελλάδα,με δραστηριότητα σε διάφορους τομείς της υγείας όπως: φάρμακα, φάρμακα βιοτεχνολογίας και μη συνταγογραφούμενα προϊόντα,ιατροτεχνολογικές συσκευές, προϊόντα κλινικής και βρεφικής διατροφής, δερμοκαλλυντικά, καταναλωτικά προϊόντα υγείας, προϊόντα στοματικής υγιεινής, , φυτοπροστασίας και κτηνιατρικά φάρμακα.

Με την εξαγορά και απορρόφηση των εργασιών της εταιρείας Health &DietFoodCenter Ltd, ο ΌμιλοςMSJενδυναμώνει την παρουσία του στην αγορά του φαρμακείου,αλλά και στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, με την προσθήκη των δύο σημαντικών brandsVitabiotics και Ortis.

Keywords
Τυχαία Θέματα