Εξαφανίστηκε ενώ νοσηλευόταν-Την εντόπισαν σε εγκαταλειμμένο σπίτι

Σε κινητοποίηση τέθηκε η αστυνομία στη Λεμεσό μετά από καταγγελία που έγινε στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών και που έκανε λόγο για εξαφάνιση αλλοδαπής από θάλαμο του χειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου της πόλης όπου νοσηλευόταν.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των μελών της ΑΔΕ Λεμεσού, η γυναίκα η οποία είχε εξαφανιστεί από χθες, τελικά εντοπίστηκε γύρω στο μεσημέρι.

Όπως προέκυψε, πρόκειται για 46χρονη από την Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία στο κέντρο της πόλης όπου συνήθιζε να βρίσκει καταφύγιο.  Από την πρώτη στιγμή που λήφθηκε η πληροφορία για εξαφάνισή

της, οι αρχές τέθηκαν σε πλήρη κινητοποίηση καθώς η αλλοδαπή γυναίκα διέτρεχε κίνδυνο λόγω και της κατάστασης της υγείας της.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί τραυματισμένη στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο το πρωί της περασμένης Πέμπτης, από την περιοχή της Νεάπολης με σοβαρά κατάγματα. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο τραυματισμός της 46χρονης φαίνεται να προέκυψε από ξυλοδαρμό της.

Ήδη τα μέλη του ΤΑΕ που διερευνούν την υπόθεση, στρέφουν τις έρευνες τους σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να εκδοθεί και σχετικό ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

Η 46χρονη μετά τον εντοπισμό της, μεταφέρθηκε πίσω στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Στο μεταξύ το ΤΑΕ Λεμεσού, μαζί με ομάδες της Πολιτικής Άμυνας που έχουν συσταθεί και εθελοντές, συνεχίζει να διενεργεί έρευνες για εντοπισμό και της 79χρονης Μαρούλας Κυριάκου, η οποία δεν επέστρεψε στο σπίτι της εδώ και περίπου 2 24ώρα, μετά από επίσκεψη της στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού. Η Κυριάκου περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, εύσωμη με άσπρα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα