Εντοπίστηκαν στην Ορόκλινη τα δυο ανήλικα αγόρια

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δυο ανήλικα αγόρια, αφού λίγο μετά τις 08.00 εντοπίστηκαν από τις αρχές. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες τα δυο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αγόρια ρωσικής υπηκοότητας εντοπίστηκαν γύρω στις οκτώ το πρωί σε εγκαταλελειμμένη οικία, ένα μόλις χιλιόμετρο μακριά από τα σπίτια τους, στην τουριστική περιοχή Πύλας.

Σημειώνεται ότι είχε ξεκινήσει επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους από τις 02:00 τα ξημερώματα.

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02:15 σήμερα

τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι απουσιάζουν από τα σπίτια τους δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 11 και 12 χρόνων.

Η τελευταία φορά που θεάθηκαν τα δύο αγόρια ήταν γύρω στις 18:00 χθες και βρίσκονταν στην οικία μίας εκ των δύο μητέρων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την ώρα που έγινε η καταγγελία και συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή της τουριστικής Πύλας με τη συμμετοχή της Πολιτικής Άμυνας και της Λιμενικής Αστυνομίας.

Στις έρευνες προς εντοπισμό των δύο ανήλικων παιδιών θα χρησιμοποιηθούν με το πρώτο φως της ημέρας και ανιχνευτικοί σκύλοι από τον Κλάδο Κυνών της Αστυνομίας.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα