Εξαφάνιση της μικρής Κλίο: Μάρτυρες κάνουν λόγο για ύποπτο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τον ανακριτή Rod Wilde, οι νέοι μάρτυρες είπαν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο να φεύγει από το κάμπινγκ γύρω στις 3 τα ξημερώματα και να φεύγει προς την πόλη Carnarvon. Αυτό συμπίπτει με άλλες δηλώσεις κατασκηνωτών, που ανέφεραν στην αστυνομία ότι άκουσαν τον ήχο ελαστικών που «τσίριζαν» στην άσφαλτο, την ώρα που καταγγέλλεται ότι εξαφανίστηκε η 4χρονη Κλίο από το κάμπινγκ.

Η Κλίο έχει εξαφανιστεί από τις 16 Οκτωβρίου, μέσα στην νύχτα, από ένα κάμπινγκ στη Δυτική Αυστραλία, όπου κατασκήνωνε με τους γονείς της. Τα ίχνη του κοριτσιού

αγνοούνται ακόμα, παρά τις εντατικές προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό της.

Γύρω στις 6 το πρωί της 16ης Οκτωβρίου, η μητέρα της Κλίο αντιλήφθηκε την εξαφάνιση της κόρης της. Ο υπνόσακος του κοριτσιού έλειπε επίσης από την σκηνή, το φερμουάρ της οποίας ήταν ανοιγμένο.

Οι νέοι μάρτυρες που κάνουν λόγο για την παρουσία αυτοκινήτου στο σημείο της εξαφάνισης πήγαιναν για να εργαστούν στον αυτοκινητόδρομο της Βορειοδυτικής Παράκτιας Οδού, όταν είδαν το όχημα. Δυστυχώς, οι μάρτυρες δεν μπόρεσαν να περιγράψουν τον τύπο του αυτοκινήτου, ούτε να πουν πόσα άτομα επέβαιναν σε αυτό.

Ο ανακριτής Rod Wilde τόνισε, σε ανακοίνωσή του: «Θέλουμε το άτομο ή τα άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο να προσέλθουν στην αστυνομία. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι είναι και τι έκαναν εκεί. Πιστεύουμε ότι η ώρα ήταν 3:00 με 3:30 το πρωί και ότι το όχημα ήταν αυτοκίνητο και όχι φορτηγό».

Αρχικά, οι ανακριτές υπέθεταν ότι η 4χρονη σηκώθηκε το βράδυ, βγήκε από την σκηνή της και μετά χάθηκε. Αλλά τώρα η αστυνομία πιστεύει ότι η μικρή Κλίο έχει απαχθεί.

Οι αρχές της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας προσέφεραν ανταμοιβή ενός εκατομμυρίου αυστραλιανών δολαρίων (περίπου 640.000 ευρώ) για πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεται το παιδί.

Διαβάστε επίσης: Αυστραλία: Αμοιβή 1εκατομμυρίου A$ για την εξαφανισμένη 4χρονη από κάμπινγκ

ΠΗΓΗ: Bild, Ελεύθερος Τύπος

Keywords
Τυχαία Θέματα