Εξαφάνιση Μαντλίν: Πολωνή ισχυρίζεται ότι είναι το κορίτσι που εξαφανίστηκε

Χαμός έγινε τις τελευταίες ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή τις αναρτήσεις ενός κοριτσιού που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν, το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007.

Η κοπέλα από τη Πολωνία σημειώνει ότι προτίθεται σύντομα να κάνει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, η Πολωνή ισχυρίζεται ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της, δηλαδή στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

dir="ltr" lang="en">#MadeleineMcCann #JuliaWandelt@IrishMirror
Julia Wandelt, 21, went viral earlier this week after posting on social media, claiming that she is Madeleine McCann, who d­isappeared in May 2007. https://t.co/nYiCQqQOHY pic.twitter.com/tNAZVucBQN

— Daniel Brobecker (@DanielBrobecker) February 19, 2023

Είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος. Η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Χρήστες στα social media πιστεύουν πως είναι η Μαντλίν

Τους τελευταίους μήνες, πολλές γυναίκες μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος μιας τάσης για να δείξουν την ομοιότητα τους με τη Μαντλίν. Ανάμεσά τους και η Βέντελ η οποία συνέκρινε τις φωτογραφίες της με αυτές της Μαντλίν ως «απόδειξη» ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Η κοπέλα σημειώνει ότι οι γονείς της Μανλίν την πρότειναν να κάνουν τεστ DNA ενώ η ίδια ελπίζει να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη

Εξαφάνιση Μαντλίν: Μήπως εντοπίστηκε ο πραγματικός ένοχος αυτή τη φορά;Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Οι θεωρίες 13 ετών, οι ύποπτοι και η ομολογία

Πηγή: iefimerida.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Εξαφάνιση Μαντλίν, Πολωνή,exafanisi mantlin, poloni