Ευρωπαϊκό και μόνο αυτό!

Το ντέρμπι  με την Ανόρθωση ανήκει πλέον στο παρελθόν για την Ομόνοια, με τους "πράσινους" να στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο ματς των... εκατομμυρίων την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρας για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να έμεινε ευχαριστημένος σ' ένα βαθμό, αφού η ομάδα του σε ντέρμπι δεν γνώρισε την ήττα, είδε τον Φώτη Παπουλή να επιστρέφει και να δίνει άλλο αέρα στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας, όμως σίγουρα αν η Ομόνοια είχε καλύτερα τελειώματα και

ήταν λίγο πιο προσεχτική θα μπορούσε να φύγει με διπλό. Όπως και να έχει τώρα σημασία έχει το πώς η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρας στο ματς της Τετάρτης, ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο 90λεπτο για τη πορεία της ομάδας του Μπεργκ στην Ευρώπη.

Η φιλοσοφία του Νορβηγού τεχνικού και το πως θα προσεγγίσει το ματς με αντίπαλο την ομάδα της Σερβίας, κανείς δεν μπορεί να την προβλέψει, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο τεχνικός της Ομόνοιας θα έχει πολλές απαιτήσεις από αυτούς που θα κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού, αφού η ομάδα του θα βρεθεί μπροστά σε μία ιστορική πρόκληση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρωπαϊκό,evropaiko