Ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων

Τη δραστήρια συμβολή της στην συλλογική προσπάθεια της Κύπρου για πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων, αναδεικνύει η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων «Life – FOODPrint».

Η ομάδα Life - FOODPrint συμμετέχει με δική της παρουσίαση καθώς και με περίπτερο πληροφόρησης στην ενημερωτική ημερίδα που οργάνωσε το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Πρόληψης

Δημιουργίας Αποβλήτων.

Σχετική ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, στο Χώρο Εκδηλώσεων «Σκαλί Αγλαντζιάς», υπό τον τίτλο, «Ενημερώσου και μπες μαζί μας στον κύκλο».  Εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Η ημερίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος έδωσε έμφαση σε δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας και της ορθολογικής διαχείρισης αποβλήτων.

Για το 2021 «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα» έχει οριστεί η 20η Νοεμβρίου μέχρι την 28η Νοεμβρίου, με θεματική «κυκλικές κοινωνίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα