Ευρωεκλογές: Μεγάλος νικητής στην "κάλπη" της τηλεθέασης το ΣΙΓΜΑ

Για άλλη μια φορά μεγάλος νικητής στην κάλπη της τηλεθέασης των εκλογών ήταν η τηλεόραση Σίγμα και το διαδικτυακό SigmaLive.

Οι τηλεθεατές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΙΓΜΑ από το οποίο σταθερά και διαχρονικά παρακολουθούν όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Το ανέδειξαν πρώτο με διαφορά, με ποσοστό τηλεθέασης 16.9% στο σύνολο πληθυσμού και 15.3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ο δημοσιογραφικός μαραθώνιος άρχισε στις 8:00

το πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, την Μαρίνα Χατζηκώστα και τον Νικόλα Μαρκαντώνη.

Στις 17:30 την σκυτάλη πήραν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΙΑ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, και ο Διευθυντής Ενημέρωσης, Γιάννης Καρεκλάς.

Η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ευρωεκλογές 2019: Η ώρα της αλήθειας» στην ζώνη 17:30-24:40 ήταν πρώτη καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης που έφτασε στο εκπληκτικό 27.8% στο σύνολο πληθυσμού και 18.9% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αμέσως μετά τις 18:00, ο Νάσιος Ορεινός παρουσίασε το exit poll του ΣΙΓΜΑ δίνοντας στους τηλεθεατές την πιο έγκυρη εκτίμηση αποτελέσματος της κρίσιμης χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης.

Το exit poll του ΣΙΓΜΑ (18:00-18:16) παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 80.896 τηλεθεατές.

Για ακόμα μια φορά το ΣΙΓΜΑ πρωτοτύπησε καλύπτοντας την εκλογική διαδικασία και μέσω των social media, με εξειδικευμένη ομάδα, δίδοντας την δυνατότητα στους χρήστες των Facebook, Instagram, Twitter να έχουν πρόσβαση σε όλα όσα γίνονταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες κάτω από την ομπρέλα του #euroelections19.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού και του διαδικτυακού SIGMALIVE ήταν συνεχώς στην καρδιά των γεγονότων, μεταδίδοντας την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό.

Τεράστια επιτυχία και για το Sigmalive, το οποίο ψήφισαν Κύπριοι - και όχι μόνο - χρήστες του διαδικτύου, για την δική τους άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Όπως μαρτυρούν και τα επίσημα νούμερα της Google Analytics, πέραν των 150 χιλιάδων χρηστών επέλεξαν το Sigmalive για πληροφόρηση γύρω από τις Ευρωεκλογές ενώ συνολικά καταγράφηκε ο αξιοθαύμαστος αριθμός των 900 χιλιάδων προβολών σελίδας. Για ακόμα μια φορά, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα