Ευνοϊκός άνεμος για τον Κώστα Συμεωνίδη η ΟΠΑΠ Κύπρου!

Για τρίτη φορά ο πρωταθλητής και προπονητής της ιστιοπλοϊας Κώστας Συμεωνίδης θα διασχίσει τις θάλασσες με την τόλμη και τη σανίδα του, έχοντας σαν σύνθημα «Κωπηλατώ για τη ζωή, κωπηλατώ για τα παιδιά». Στόχος του αγώνα του, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι η ενίσχυση του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής και του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Στην επίπονη προσπάθειά του, η οποία θα αρχίσει στις 15 Αυγούστου από τη Μύκονο με προορισμό τη Λεμεσό, ο Κώστας Συμεωνίδης θα έχει σαν ευνοϊκό άνεμο την

ΟΠΑΠ Κύπρου η που με συνέπεια στηρίζει και αυτό τον αγώνα προς όφελος της κοινωνίας.

Διασχίζοντας το Αιγαίο και την Μεσόγειο, ο πρωταθλητής θα καλύψει απόσταση 850 χιλιομέτρων παλεύοντας με τα μελτέμια και τα κύματα για εννέα ημέρες, προτάσσοντας όπως ο ίδιος τόνισε την «υποχρέωση που ο καθένας μας έχει να προσφέρει με τον τρόπο του στους συνανθρώπους του». Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής στη Λεμεσό, ο Κώστας Συμεωνίδης δήλωσε έτοιμος να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα είναι το σώμα και η ψυχή… Το σώμα το προετοιμάζω κι έρχεται και δένει με τη θετική σκέψη».

« Το συναπάντημά μας με τις διαδρομές του Κώστα, έχει κοινό σημείο τη διάθεση προσφοράς» είπε στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, υπενθυμίζοντας ότι για πενήντα σχεδόν χρόνια η εταιρία στηρίζει με δύναμη και ειλικρίνεια όλους τους αγώνες των ανθρώπων του τόπου μας. «Η ΟΠΑΠ Κύπρου έχει πάντα με συνέπεια στις προτεραιότητές της, τα θέματα που αφορούν στην υγεία με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά μας» τόνισε ο κύριος Αλετράρης, βεβαιώνοντας ότι η εταιρία θα εξακολουθήσει να στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελούν το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Συγχαίροντας τον Κώστα Συμεωνίδη για το δύσκολο εγχείρημά του, ο κύριος Αλετράρης ευχήθηκε όπως η επόμενη διαδρομή του έχει ως τέρμα τον κόλπο της Μόρφου από όπου κατάγεται ο πρωταθλητής.

Τον αθλητή συνεχάρη και ευχαρίστησε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, Άργης Μάρκαρης ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της στήριξης των προγραμμάτων του Κέντρου τόσο από τον αθλητή όσο και από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Εκ μέρους του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος μετέφερε τις ευχαριστίες στον Κώστα Συμεωνίδη ο κύριος Μιχάλης Καραϊσκάκης ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα και τη συμβολή της ΟΠΑΠ Κύπρου στον τομέα της υγείας κάνοντας μνεία στην πολύχρονη στήριξη της εταιρίας στο Ίδρυμα. Παρόντες στη διάσκεψη ήταν και οι εθελοντές, μέλη της υποστηρικτικής ομάδας στην προσπάθεια του Κώστα Συμεωνίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα