«Έβγαλαν μαχαίρια» οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγλαντζιάς: «Μέτωπο» εναντίον ΔΗΣΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, σε σχέση με την πρόσκλησή του για ανοικτή συζήτηση, με συμμετοχή των δημοτών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Ευχαριστώ τους ανθυποψήφιους και ανθυποψήφιές μου που αποδέχθηκαν την πρόκλησή μου για να συζητήσουμε για την Αγλαντζιά στην Αγλαντζιά. Για τους δημότες μας, μαζί με τους δημότες μας.

Όπως είχα υποσχεθεί, κάλεσα όλους σε μια ανοικτή, δημόσια συζήτηση για την πόλη μας. Ήρθαμε σε επαφή με όλα τα άλλα επιτελεία

και συμφωνήσαμε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Αντιλαμβάνομαι τις "ηρωικές" ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής για εκλογικούς σκοπούς και ίσως την αγωνία που υπάρχει.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας: το θέμα είναι η Αγλαντζιά και πώς θα συνεχιστεί η καλή πορεία που έχουμε πετύχει έως τώρα.

Με την σύμφωνη γνώμη, λοιπόν, των ανθυποψηφίων μου, η Ανοικτή Συζήτηση θα διεξαχθεί αύριο, 31 Ιουλίου, στις 6.45μμ στο αμφιθέατρο στο Σκαλί και καλώ τους συνδημότες μου να δώσουν το 'παρών' τους».

Προηγουμένως, κοινή Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Εκλογικά Επιτελεία Υποψήφιων Δημάρχων Αγλαντζιάς Μαρίας Βασιλειάδου, Έφης Ξάνθου και Κώστα Κόρτα.

Στην κοινή ανακοίνωση αναφέρουν ότι «από την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουλίου περιμένουμε από τον κ. Κωνσταντίνου να μας απαντήσει στα συγκεκριμένα και αυτονόητα ερωτήματα που του θέσαμε σχετικά με την διοργάνωση της δημόσιας συζήτησης ενώπιον των δημοτών της Αγλαντζιάς, στην οποία μας προσκαλεσε να συμμετααχουμε.

Συγκεκριμένα, ζητήσαμε να μάθουμε που, ποτέ και υπό ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί, για να μπορέσουμε να καλέσουμε τους δημότες της Αγλαντζιάς να συμμετασχουν.

Παρόλο που ο κ. Κωνσταντίνου: 

δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματά,

επανειλημμένα έχει αρνηθεί να παραστεί σε δημόσιες συζητήσεις στις προσκλήσεις των ΜΜΕ, 

επέδειξε προκλητική έλλειψη σεβασμού προς τους ανθυποψηφίους του, 

αποκάλυψε επανειλημμένα την αδυναμία του να συνομιλήσει δημόσια για τα προβλήματα της Αγλαντζιάς,

Eμείς, την Παρασκευή στις 6:45 μ.μ., θα παραστούμε στην δημόσια ανοικτή συζήτηση στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Δεν αρνηθήκαμε ποτέ καμία επαφή με τους δημότες της Αγλαντζιάς και δεν πρόκειται να το πράξουμε τώρα». 

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές Δήμου Αγλαντζιάς: Ο Κώστας Κόρτας στο SigmaLive

Εκλογές Δήμου Αγλαντζιάς: Ο Παναγιώτης Πέτρου στο SigmaLive

Εκλογές Δήμου Αγλαντζιάς: Η Μαρία Βασιλειάδου στο SigmaLive

Keywords
Τυχαία Θέματα