Έβγαλαν «μαχαίρια» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ με φόντο συνέντευξη ΠτΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Τορναρίτης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και ο το μέλος της Γραμματείας του εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης με κύριο θέμα την συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης:

ΠτΔ για Al Jazeera: Εάν βρεθώ μπλεγμένος θα αναλάβω τις ευθύνες με παραίτηση

Αρχικά ο κύριος Παντελίδης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από το κυπριακό λαό για το διασυρμό της χώρας.  «Επέλεξε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση και σε όσους ζητούμε διαφάνεια, έλεγχο και κάθαρση».

Πρόσθεσε ότι σαν Δημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσουν να ζητούν έλεγχο και διαφάνεια γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατευτεί το πρόγραμμα και να επανέλθει, αλλά και να προστατευτούν οι θεσμοί της χώρας.

Επιπλέον τόνισε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να φοβάται να δώσει στην Ελεγκτική Υπηρεσία πρόσβαση για έλεγχο των πολιτογραφήσεων.

Ο κύριος Στεφάνου τόνισε ότι ο Πρόεδρος ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα της Κύπρου. Διερωτήθηκε αν ο Πρόεδρος δεν θεωρεί πρόβλημα το ότι ο στενός του συγγενικός περίγυρος και το δικηγορικό γραφείο που φέρει το επώνυμό του, κερδίζει εκατομμύρια από τα διαβατήρια και τις αποφάσεις της δικής του κυβέρνησης.

Συμπλήρωσε ότι αυτή η Κυβέρνηση έπεισε για την έλλειψη ευθιξίας και ευαισθησίας.

Ο κύριος Στεφάνου επεσήμανε ότι είναι θυμωμένοι γιατί ένα μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΑΚΕΛ φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα που η κυβέρνηση Αναστασιάδη έστησε.

Διερωτήθηκε αν η Κύπρος ρεζιλεύτηκε τώρα με το ρεπορτάζ του Al Jazeera και όχι το 2019 με τις αναφορές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όταν κατάγγειλαν το πρόγραμμα της Κύπρου, Μάλτας και Βουλγαρίας.

Από την πλευρά του ο κύριος Τορναρίτης ανέφερε ότι και ο ίδιος άρχισε να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν γιατί η Κύπρος διασύρθηκε σε ένα πολυτελές σπίτι ενός βουλευτή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.

Στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τον Κυπριακό λαό για τα λάθη των άλλων, όπως ανέφερε, ενώ διερωτήθηκε αν στο ΑΚΕΛ δεν είδαν το φαγοπότι που στήθηκε.

«Αν ποτέ κατηγορηθεί στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν θα βρεθούμε έξω από το δικαστήριο και να μιλάμε για πολιτικούς κρατούμενους όπως έκανε το ΑΚΕΛ

Συμπλήρωσε ότι δεν δέχονται διαπιστευτήρια ηθικής από το ΔΗΚΟ. «Είναι ωμός εκβιασμός και στέλνει μήνυμα ότι δεν πρέπει να προχωρήσει ο τόπος με τα έργα υποδομής, δεν πρέπει να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία και ούτε να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη: 

Επικρίσεις ΓΓ ΑΚΕΛ προς ΠτΔ για Κυπριακό, διαπλοκή και διαφθορά

Κύπρος-Ελλάδα-Αίγυπτος:Καταδίκασαν τουρκικές προκλήσεις-Επιστολή ΠτΔ σε ΓΓ ΟΗΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα