Ευελιξία και κομψότητα με το Prestigio DS Slim Totem 43” – Android

Εάν ψάχνετε αποδοτικούς τρόπους προβολής πολλαπλών μηνυμάτων / promotions προς τους πελάτες σας ή/και να βελτιώσετε την προβολή της επιχειρήσης σας και κατ’ επέκταση να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, η λύση βρίσκεται στο DS Slim Totem 43”- Android της Prestigio.

Με κύρια πλεονεκτήματα την ευελιξία λόγω της ελαφριάς κατασκευής του και την απαράμιλλη κομψότητα, το Prestigio Slim Totem κάνει τη διαφορά και μαγνητίζει τα βλέμματα του κοινού.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε βιτρίνες και εισόδους καταστημάτων, εκθεσιακούς

χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες  κ.λ.π. . Επίσης μπορεί να μεταφερθεί εύκολα για τις ανάγκες εκθέσεων και events τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

https://prestigio.com/digital-signage/prestigio-ds-totem-slim-43-indoor-android

Συνδυάστε με Prestigio Addreality Software για στοχευμένα αποτελέσματα!

Πέραν από το μοντέρνο και ελκυστικό design που θα προσδώσει στο χώρο σας το Prestigio DS Slim Totem 43”, έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε στοχευμένο περιεχόμενο στους πελάτες σας μέσω της λειτουργίας “face recognition”. Μπορείτε δηλαδή να προκαθορίσετε το περιεχόμενο που θα βλέπει το κοινό ανάλογα με το γένος ή/και την ηλικία.

Μέγιστη σχέση ποιότητας και τιμής!!!

«Το DS Slim Totem 43” – Android της Prestigio  αποτελεί value for money λύση για βελτίωση του business visibility της κάθε επιχείρησης συνδυάζοντας ευελιξία και απαράμιλλη κομψότητα ανέφερε», ο Business Development Manager της ASBIS MED και υπεύθυνος για το brand Prestigio, κύριος Γεώργιος Σταύρου.

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία πολυεθνική εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITΙ αλλά επίσης και τα δικά της brands Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσω e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την Prestigio:

Η Prestigio ως brand της ASBIS γίνεται όλο και πιο γνωστή και αναγνωρίσιμη σε πάνω από 75 χώρες παγκοσμίως. Από την ημέρα δημιουργίας της έχει ως στόχο να προσφέρει και να αναπτύσσει καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας προς τους πελάτες της, λύσεις για αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και για δημόσιους χώρους. Κάποια από τα προϊόντα που προσφέρει η Prestigio είναι τα multiboards, smartphones, tablets, GPS, laptops, digital signage κλπ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.prestigio.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα