Εύα Καϊλή: Αυτές είναι οι βαλίτσες με τα χρήματα (pics)

Νέες φωτογραφίες από τα ευρήματα στα σπίτι των Καϊλή, Παντσέρι και την βαλίτσα που βρέθηκε στα χέρια του πατέρα της Εύας Καϊλή έδωσε στην δημοσιότητα η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου.

Η ανάρτηση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου

Dans le cadre d’un dossier du Parquet Fédéral de suspicions de corruption, visant des personnes actives au sein du Parlement européen, la Police Judiciaire Fédérale a saisi près d’1,5 millions d’euros lors de perquisitions menées en

région bruxelloise. pic.twitter.com/2UfK2zNtnm

— Police Fédérale (@policefederale) December 14, 2022

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία του Βελγίου ανέβασε στο twitter φωτογραφίες με τα χρήματα, αλλά και τις βαλίτσες που βρέθηκαν αναφορικά με το σκάνδαλο Qatargate. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών στην περιοχή των Βρυξελλών σε σχέση με υπόθεση ύποπτης διαφθοράς στην οποία εμπλέκονται άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Στο πλαίσιο του φακέλου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας για ύποπτη διαφθοράς, με στόχο άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η ομοσπονδιακή δικαστική αστυνομία κατάσχεσε σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ, κατά την διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών», ανέφερε σε ανάρτηση στo Τwitter η ομοσπονδιακή αστυνομία του Βελγίου.

Διαβάστε επίσης: 

Πώς απαντά ο εκπρόσωπος της Μετσόλα στις δηλώσεις του δικηγόρου της Καϊλή

Qatargate: Σήμερα κρίνεται η προφυλάκισή της Καϊλή

Keywords
Τυχαία Θέματα