Έτσι θα ανακοινωθεί η γέννηση του 2ου πριγκιπικού μωρού

Οι παραδόσεις ξεκινούν οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία κι έτσι λοιπόν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα ακολουθήσουν και αυτή τη φορά μια παράδοση μόλις δύο ετών, ενακοινώνοντας την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους στο… Twitter.

Όπως έγινε και στις 22 Ιουλίου 2013, με την γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, τα νέα για τα πριγκιπικα γεννητούρια θα ανακοινωθούν με ένα τιτίβισμα από

το Κλάρενς Χάους, αλλά και με ανάρτηση στην σελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας στο Facebook.

Παρ’ όλ’ αυτά τα παραδοσιακά μέσα θα έχουν ένα προβάδισμα, μιας και θα μάθουν τα νέα μέσω email στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στα ανάκτορα, έτσι ώστε να μπορέσουν να μεταδώσουν την είδηση στην τηλεόραση, πριν από το πρώτο τιτίβισμα του παλατιού.

Κατόπιν θα ακολουθήσει η πιο παλιά παράδοση.

Σύμφωνα μ’ αυτήν έξω από το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ θα στηθεί χρυσό τρίποδο πάνω στο οποίο θα στέκεται κορνιζαρισμένη η ανακοίνωση της γέννησης του δεύτερου πριγκιπικού μωρού με τις υπογραφές όλων των μελών της ιατρικής ομάδας που βοήθησε στη γέννησή του.

Πηγές του παλατιού λένε ότι η μόνη διαφορά στη διαδικασία ανάμεσα στην γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ και του αδελφού ή της αδελφής του, θα είναι ότι θα υπάρχει μικρότερο τελετουργικό κατά την παράδοση της ανακοίνωσης από την πτέρυγα Λίντο στο Παλάτι.

Μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ η ανακοίνωση μεταφέρθηκε από την κεντρική πύλη της πτέρυγας Λίντο, μέσα σε έναν κόκκινο, δερμάτινο φάκελο και δόθηκε σε έναν οδηγό που το μετέφερε στο παλάτι.

Τώρα δεν θα υπάρξει τόση… θεατρικότητα και η ανακοίνωση θα δοθεί στον οδηγό από μια πλαϊνή πόρτα, ενώ εκτιμάται ότι και το αυτοκίνητο θα είναι συμβατικό για να μην προκληθεί αναστάτωση με τα μίντια.

Επίσης με το που γίνει όλο αυτό το τελετουργικό, φωτογραφίες θα φορτωθούν στον λογαριασμό που έχει το παλάτι στο Instagram και στους λογαριασμούς του στο Google+.

Πηγή - Star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα