Έτσι έπιασε κορυφή

Τεράστιο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια, με τη διακύμανση του σκορ να ανάβει κόκκινο στο ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το Πρωτάθλημα Futsal Αντρών είναι το κατεξοχήν εντυπωσιακότερο πρωτάθλημα των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων.
Με παίκτες που ξεχωρίζουν για τις ικανότητές τους, αλλά και πάθος μεγάλων κατηγοριών, το Πρωτάθλημα Futsal σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από αυτό της πρώτης κατηγορίας αντρών.


Μετά το 3-3 του πρώτου ημιχρόνου

και προ του φάσματος να χάσουν σημαντικούς βαθμούς, οι παίκτες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου μπήκαν πολύ δυναμικά στην επανάληψη, ανέβηκαν ψηλά, μάρκαραν σε όλο το γήπεδο τους αντίπαλους τους και κατάφεραν να πετύχουν ακόμη 6 τέρματα, κερδίζοντας τελικά με 5-9 και σε συνδυασμό με το άλλο παιγνίδι κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

FREDERICK UNIVERSITY – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 6-6
Απίστευτης ομορφιάς παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια. Σωστή διαφήμιση τόσο του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος όσο και των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων, αφού τόσο η εξέλιξη του σκορ όσο και οι περίτεχνες ενέργειες των παικτών και των δύο ομάδων, ανέβασαν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα.
Μετά από ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο, όπου οι ομάδες έμειναν στο 2-2, το Β μέρος επεφύλασσε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις, αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη, με τις εναλλαγές του σκορ να αφήνουν άφωνους τους φιλάθλους, που δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και η ευστοχία στο σκοράρισμα κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το ευρύ σκορ 6-6, αφήνοντάς τους με την πίκρα της απώλειας του ενός βαθμού, αλλά σαφέστατα με την ικανοποίηση ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει σε καμία περίπτωση ακλόνητο φαβορί και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο του φετινού σπουδαίου πραγματικά πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα