Έτσι έγινε η τραγωδία στην Αυδήμου που στοίχισε τη ζωή στον 36χρονο Πέτρο

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη γύρω στις 5 χθες το απόγευμα σε ελαιοτριβείο στην επαρχία Αυδήμου, άφησε την τελευταία  ο του πνοή ο Πέτρος Παπαδόπουλος, 36 ετών από το Στρόβολο.

Συγκεκριμένα, ενώ επιδιόρθωνε όχημα που χρησιμοποιείται για τη συλλογή ελιών, μέρος του οχήματος έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 36χρονος, ενώ είχε υπερυψώσει τη μια πλευρά του μπροστινού μέρους της βάσης της ομπρέλας συλλογής καρπών των ελιών, ώστε να προχωρήσει σε εργασίες συγκόλλησης στο κάτω μέρος, τμήμα του μηχανήματος έπεσε απότομα,

με αποτέλεσμα ο 36χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Ο θάνατος του 36χρονου πιστοποιήθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό του Γενικού Νοσοσκομείου Λεμεσού όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή.

Στον χώρο του ατυχήματος μετέβησαν επίσης λειτουργοί της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας, για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα.

Την ώρα της τραγωδίας στο χώρο του ελαιοτριβείου βρισκόταν και ένας αλλοδαπός εργάτης.

Ανακρινόμενος ο εργάτης ανέφερε ότι δεν ήταν μπροστά στο συμβάν, ωστόσο, όταν άκουσε θόρυβο από την πτώση του μηχανήματος,  βγήκε έξω και εκεί αντίκρυσε τον 36χρονο, που είχε καταπλακωθεί.

Ο Πέτρος Παπαδόπουλος είναι γιος του εκδότη της εφημερίδας "Πολίτης", Γιάννη Παπαδόπουλου.      Οι εργαζόμενοι του συγκροτήματος Δίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.

Διαβάστε επίσης: Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό - Νεκρός ο 36χρονος Πέτρος Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα