Έτοιμοι για την πρόκριση

Απόλλωνας και ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τους αυριανούς επαναληπτικούς αγώνες με Κάουνο Ζαλγκίρις και Πέτροκουμπ αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Α΄προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδικός στόχος η πρόκριση, με σχεδόν όλες τις πιθανότητες με το μέρος της η ομάδα της Λεμεσού. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έστειλε το σύνθημα. Σοβαρότητα γιατί τίποτα δεν τέλειωσε, τόνισε ο Κύπριος τεχνικός, προφανώς για να προσγειώσει όλους εκείνους που θεωρούν δεδομένη την πρόκριση. Οι κυανόλευκοι μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα, είναι το αδιαφιλονίκητο

φαβορί, όμως, αισιοδοξούν ότι θα πάρουν το εισιτήριο με δεύτερη νίκη. Εφικτός στόχος αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Η ΑΕΚ από την άλλη θα πρέπει να παρουσιαστεί με πλήρη σοβαρότητα και συγκέντρωση κόντρα σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα που μπορεί να γίνει επικίνδυνη, όπως έδειξε στον πρώτο αγώνα. Ωστόσο η ομάδα της Λάρνακας είναι πολύ πιο ποιοτική και έμπειρη και κρατάει την τύχη στα πόδια της. Το 1-0 είναι μεν ρευστό, αλλά πολύ καλό σε νοκ άουτ παιχνίδια. Ένα γκολ θα χρειαστεί στη χειρότερη περίπτωση η ΑΕΚ, αφού να δεχτεί τρία είναι πολύ πολύ δύσκολο.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα