Ετοιμάζεται Ομοσπονδία Χειμερινής Κολύμβησης

Θέλοντας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μπορέσουν να αντιμετωπίζουν τα κοινά προβλήματα αλλά και για να ανταλλάζουν ιδέες και να δημιουργήσουν νέες φιλίες οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου, της Λεμεσού και της Λάρνακας σε πρώτο στάδιο αποφάσισαν να δημιουργήσουν Ομοσπονδία Χειμερινής Κολύμβησης...!

Ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά: "Μετά από πρωτοβουλία του δικού μας Συνδέσμου, για

δημιουργία Ομοσπονδίας Χειμερινής Κολύμβησης, την οποία αγκάλιασαν με θέρμη οι Διοικήσεις των Χειμερινών Κολυμβητών της Λεμεσού και της Πάφου, πραγματοποιήσαμε στη Λεμεσό την πρώτη μας συνάντηση, με τους Προέδρους της Λεμεσού Έρμας Στυλιανίδου και Λάρνακας Σάββα Πιερίδη.

Αποφασίσαμε όπως τον Σεπτέμβρη κάνουμε μια νέα συνάντηση αυτή τη φορά στη Λάρνακα και μέχρι τότε θα ετοιμάσουμε το καταστατικό το λογότυπο του Συνδέσμου και να εντάξουμε αν τα καταφέρουμε και άλλους Συνδέσμους από την Αμμόχωστο την Πόλη Χρυσοχούς, τη Γεροσκήπου, το Κούριο και όπου υπάρχουν Χειμερινοί Κολυμβητές και έχουν εγγεγραμμένο Σωματείο. ".

Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης:" Η προσπάθεια μας είναι να φτιάξουμε μια δυνατή φωνή των Οργανωμένων Κολυμβητών, που κάτω από την ομπρέλα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειμερινής Κολύμβησης θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τα δικαιώματα των Κολυμβητών και των λουομένων ανά την Κύπρο.

Επίσης ο στόχος είναι η δημιουργία ισχυρών δεσμών με τα μέλη της νέας Ομοσπονδίας τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα