Εθνικός Άχνας: Να μην τσαλακώσει την εικόνα

Ο στόχος για τον Εθνικό Άχνας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα είναι να μη χαλάσει την εικόνα που έφτιαξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του μαραθωνίου.

Ζητούμενο η σταθερότητα και οι καλές παρουσίες, με στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο. Δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, στον Εθνικό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ριψοκινδυνεύσουν οτιδήποτε στη συνέχεια. Διότι, εάν χάσουν, η λεμεσιανή ομάδα θα μειώσει στους έξι βαθμούς και βεβαίως

αυτό ίσως δημιουργήσει πίεση ενόψει της συνέχειας στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Να αξιοποιήσουν την ποιότητά τους

Για τον Εθνικό το ζητούμενο θα είναι οι επιτυχίες και η διεκδίκηση της κορυφής του β' γκρουπ, που είναι φυσικά η 7η θέση. Το γεγονός ότι υπάρχει διαφορά 13 βαθμών από τη 12η θέση σίγουρα δίνει ασφάλεια και φαντάζει απομακρυσμένο το σενάριο να μπλεχθεί σε περιπέτειες.

Όμως, στον Εθνικό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κάνουν βήματα προς τα πίσω, αλλά αντίθετα να ανεβάσουν στροφές και να αξιοποιήσουν την ποιότητά τους απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες του β' γκρουπ. Η ομάδα κέρδισε εντυπώσεις και χειροκρότημα στη φετινή χρονιά και η εικόνα αυτή πρέπει να παραμείνει μέχρι τέλους.

Άλλωστε, η καλή συνέχεια θα αποτελέσει και ένα βήμα προς τα μπρος στο θέμα της νοοτροπίας.

Η επιστροφή στις επιτυχίες με τον Άρη θα ανεβάσει το ηθικό και θα είναι μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να δείξουν τις ικανότητές τους, απέναντι σε μια ομάδα που βλέπει τον αγώνα σαν τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα