Εθνική: Έτοιμο το πλάνο του Πάμπου (Με 4-3-3 το Βέλγιο)

Η μεγάλη αναμέτρηση για την Εθνική μας ομάδα πλησιάζει. Στις 9.45 αντιμετωπίζουμε το Βέλγιο για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2016 με στόχο το βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα της Κύπρου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου στην χθεσινή διάσκεψη τύπου ανέφερε ότι ο βασικός κορμός για το αρχικό σχήμα ήδη βρίσκεται

στο μυαλό του και ότι απομένουν κάποιες θέσεις. Πάντως δυο εφημερίδες του Βελγίου δίνουν τον ίδιο σχηματισμό και την ίδια ενδεκάδα και για τις δυο ομάδες. Η Εθνική μας αναμένεται πως θα ξεκινήσει με τον Κίσσα κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Κυριάκου και αριστερά ο Αντωνιάδης. Στο κέντρο της άμυνας οι Μερκής και Χαραλάμπους. Στην μεσαία γραμμή, η τριάδα Μακρίδης, Νικολάου και Λαμπάν. Δεξιά στο φτερό της μεσαίας γραμμής ο Σωτηρίου και αριστερά ο Μακρής. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μυτίδης. Το Βέλγιο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Αλντερβάιρελντ, αριστερά ο Φερτόνχεν. Στο κέντρο της άμυνας οι Κομπανί και Λομπαερτς. Στην μεσαία γραμμή η τριάδα Ναιγκολάν, Βίτσελ και Φελαινί και η τριάδα μπροστά δεξιά ο Ντε Μπρούιν αριστερά ο Αζάρ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπέντεκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα