ΕΤΑΠ: Διαμαρτυρία για κλείσιμο δρόμου προς Λάρα χωρίς σηματοδότηση

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρίας της για το κλείσιμο του δρόμου Αγίου Γεωργίου-Λάρας προς Ακάμα χωρίς την τοποθέτηση σηματοδότησης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Κυριάκος Δρουσιώτης ανέφερε πως ο δρόμος έκλεισε με αποτέλεσμα επισκέπτες της περιοχής να μην γνωρίσουν ποια διέλευση πρέπει να ακολουθήσουν και να διατυπώνουν σειρά παραπόνων.

Ως εκ τούτου,

συνέχισε ο κ. Δρουσιώτης, επικοινώνησε με λειτουργό του Τμήματος Δασών Σάββα Ιεζεκιήλ και σύμφωνα με ενημέρωσης που έτυχε, στο σημείο διεξάγονται εργασίες για την κατασκευή δύο γεφυρών αμέσως μετά τον Άγιο Γεώργιο και στο σημείο που βρίσκεται το Φαράγγι του Άβακα.

Η κατασκευή, συνέχισε ο κ. Δρουσιώτης ξεκίνησε απο το Φθινόπωρο και σήμερα Τρίτη μετά από παράκκληση της ΕΤΑΠ για τοποθέτηση σηματοδότησης ο κ. Ιεζεκιήλ του ανέφερε πως έχουν ετοιμαστεί όλες οι ενδείξεις προς βοήθεια του κοινού.

Ο κ. Δρουσιώτης κάλεσε το Τμήμα Δασών να προβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στη σηματοδότηση γιατί, όπως εξήγησε, υπάρχει παράκαμψη προς την Λάρα που ωστόσο το κοινό δεν την γνωρίζει λόγω έλλειψης της σηματοδότησης. «Δεν γίνεται να κόβεται ο δρόμος και να μην έχει τοποθετηθεί σηματοδότηση» είπε.

Τέλος ο κ. Δρουσιώτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου για την συμβολή του στην εξεύρεση λύσης.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την ΕΤΑΠ ξεκίνησε την Τρίτη η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου 2023 ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία, κ.α

Όπως αναφέρεται, η Πάφος προσδοκεί όπως κάθε χρόνο με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΤΑΠ, Διαμαρτυρία, Λάρα,etap, diamartyria, lara