Εταιρεία Ιακώβου: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου

Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος η εταιρεία αδελφών Ιακώβου εξέδωσε ανακοίνωσε χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενο και το επίπεδό τους, ως απαράδεκτο.

Η ανακοίνωση γράφει πως καλεί το δήμαρχο Πάφου αντί να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με τις παραπλανητικές του δηλώσεις, να παραδεχτεί ότι η σημερινή εξέλιξη με την κατάσχεση οχημάτων στο Δήμο Πάφου, προέκυψε ως αποτέλεσμα της δικής του απόφασης να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τις σχετικές

αποφάσεις του Δικαστηρίου, συμπεριφερόμενος ταυτόχρονα ως «απόλυτος άρχων» που θεωρεί ότι μπορεί να κόβει και να ράβει στα δικά του μέτρα, συμφωνίες και συμβάσεις που ήδη έγιναν και εκτελέστηκαν.

«Εάν ο κ. Φαίδωνος αισθάνεται την ανάγκη να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διερεύνηση για οποιοδήποτε θέμα για το οποίο σπεύδει να αφήσει σκιές και λάσπη, είναι ευπρόσδεκτος να το πράξει. Θα ήταν όμως χρήσιμο να γνωρίζει, ότι αυτή τη στιγμή, με την άρνηση του να συμμορφωθεί σε αποφάσεις του Δικαστηρίου, είναι ακριβώς ο ίδιος που παραμένει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στα πλαίσια αποκατάστασης της αλήθειας και με σκοπό να παρατεθούν όλα τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν το ζήτημα αυτό, η Εταιρεία έκανε αναφορά σε δικαστική απόφαση.

Κλείνοντας, η ανακοίνωση αναφέρει πως εάν ο Δήμος Πάφου αμφισβητούσε την απαίτηση της Εταιρείας μας, θα μπορούσε να το εγείρει στην δικαστική διαδικασία. Αναμένουμε και καλούμε, έστω και την υστάση τον Δήμο Πάφου να συμμορφωθεί προς την απόφαση του δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα