Έσωσαν τις ζωές δύο ηλικιωμένων οι ναυαγοσώστες στη Λεμεσό

Σε δύο περιστατικά ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού, σώζοντας τις ζωές δύο ηλικιωμένων.


Η ανάρτηση

Σε ακόμα δύο επεισόδια ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας χθες 10/09 και σήμερα 11/09 στις περιοχές Ακτή Ολυμπίωνν το πρώτο και Ακτή Κυβερνήτη το δεύτερο.

Στο πρώτο στην Ακτή Ολυμπίων: χθες, γύρω στις 09:45, ανδρας κινδύνευσε από πνιγμό σε μακρινή απόσταση από το Ναυαγοσωστικό σημείο ΛΕΜ 15. Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες μας και με χορήγηση οξυγόνου σταδιακά επανάφεραν τον 77 χρόνων σε καλά επίπεδα και εν συνέχεια τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Στη

δεύτερη περίπτωση στην Ακτή Κυβερνήτη, γύρω στις 13:00 σήμερα, οι Ναυαγοσώστες μας αντιλήφθηκαν γυναίκα αναίσθητη. Άμεσα ανέσυραν στην στεριά την 67χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή. Με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δηλώνουμε ότι η γυναίκα, ευτυχώς, είναι καλά στην Υγεία της.

Μπράβο και συγχαρητήρια στους ναυαγοσώστες μας που καθημερινά ανταποκρίνονται σε διάφορες περιπτώσεις εντός και εκτός θαλάσσης, βοηθώντας τον κόσμο.

Σε ακόμα δύο επεισόδια ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας χθές 10/09 και σήμερα 11/09 στις περιοχές Ακτή Ολυμπιων το...

Δημοσιεύτηκε από Ναυαγοσωστικη Μοναδα Λεμεσου στις Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έσωσαν, Λεμεσού,esosan, lemesou