Ερντογάν: Με τη βοήθεια του Αλλάχ, θα ξεπεράσουμε τον κορωνοϊό

Η Τουρκία είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με όλες τις άλλες χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία του κορωνοϊού, εκτίμησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση για τη λήψη νέων αυστηρών μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επικίνδυνη κατάσταση, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, Μαρία Ζαχαράκη.

«Με όσους ηγέτες έχω μιλήσει, εμείς ήμαστε στην καλύτερη κατάσταση», δήλωσε, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τις αποφάσεις που θα

λάβει η κυβέρνηση, η δυσκολία θα ξεπεραστεί.

«Πρώτα ο Αλλάχ, με τα μέτρα που θα αποφασίσουμε σήμερα εδώ, θα ξεπεράσουμε μαζί και αυτή τη δυσκολία. Πιστεύω ότι με υπομονή και προσευχή θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε, επισημαίνοντας πως αν τις επόμενες εβδομάδες γίνει μία καλή διαχείριση της  κατάστασης, θα υπάρξει καλύτερη εικόνα από εκείνη που προβλέπεται.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι την ευθύνη για την υγεία των πολιτών την έχει και το κράτος και ο ιδιωτικός τομέας και προανήγγειλε τη λήψη νέων αποφάσεων και μέτρων για τον κορωνοϊό.

Λίγο πριν ξεκινήσει η κρίσιμη σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι έχουν εφαρμόσει ήδη κάποια μέτρα σταδιακά για το έλεγχο της επιδημίας και θα συνεχίσουν. «Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να έχουμε τον έλεγχο», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος προειδοποίησε για οικονομικές επιπτώσεις, καθώς «δεν είναι εύκολο να συνεχίσει να γυρίζει ο τροχός της βιομηχανίας», όπως είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ερντογάν, Αλλάχ,erntogan, allach