Ερμής: Προεδρική παρουσία και πληρωμή

Με τον πρόεδρο του Ερμή Λούκα Φανιέρο να παρακολουθεί τη σημερινή προπόνηση των παικτών, ο Ερμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού ντέρμπι κόντρα στην Απόλλωνα.

Ο ισχυρός άντρας των «φτεροπόδαρων» έδωσε εντολή και πληρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές τον μισθό του Φεβρουαρίου θέλοντας έτσι να δείξει συνέπεια ενώ περιμένει παράλληλα από τους παίκτες του να έχουν ένα ακόμα λόγο να συνεχίσουν να αγωνίζονται με πάθος σε όλα τα παιχνίδια.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες περιμένουν θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος,

που θα δώσει καλή ψυχολογία για την συνέχεια αλλά και γερές βάσεις για την πραγματοποίηση του στόχου της ομάδας που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια.

Τέλος η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ένα μέρος του εισιτηρίου θα επιχορηγηθεί για τους φιλάθλους της ομάδας από τις εταιρίες M.Andreou Services LTD, Emafoods LTD, Μύρος Αδάμου Αλουμινοκατασκευές, Αλλαντικά Ττινιόζου, Αντώνης Ε. ΧΆντωνης ΛΤΔ, Κατασκευαστική Εταιρεία Γιώργος Μαυροβελής και θα πωλείται μόνο προς 5€ εις ένδειξη εκτίμησης για την εξαιρετική παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστεί για την στήριξη που προσφέρουν στο Σωματείο και στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα