Ερμής: Νίκη για τον πρόεδρο

Η αφετηρία της β’ φάσης του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ερμή να ταξιδεύει στο Μακάρειο στάδιο για ν’ αντιμετωπίσει σήμερα τη Δόξα (17:00). Έχοντας πετύχει δύο νίκες επί της ομάδας της Κατωκοπιάς στην τρέχουσα περίοδο, οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να τριτώσουν το καλό (επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας στον α' γύρο και 1-0 εντός έδρας στον β' γύρο).


Με νίκη στο Μακάρειο στάδιο, ο Ερμής θα αυξήσει τη διαφορά του από τη Δόξα στους 18 βαθμούς και ουσιαστικά θα ξεγνοιάσει με το «καλημέρα» της β' φάσης και από τις τελευταίες έγνοιες για την παραμονή του στην κατηγορία.
Μετά

την αδυναμία εισόδου της ομάδας στην εξάδα, η διοίκηση θέλει να αξιοποιήσει τους αγώνες στο δεύτερο γκρουπ, ως την τελική αξιολόγηση τόσο του τεχνικού επιτελείου, όσο και των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στην περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ερμής συμμετείχε ξανά στο β' γκρουπ. Όμως τότε, είχε ξεκινήσει 12ος με 24 βαθμούς και πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία από τις υπόλοιπες ομάδες, τερματίζοντας στην 8η θέση (πίσω από την ΑΕΛ) με 42 βαθμούς. Οι 18 βαθμοί ήταν η καλύτερη επίδοση στο γκρουπ (η ΑΕΛ είχε μαζέψει 19, αλλά της αφαιρέθηκαν 3 για τα οικονομικά κριτήρια Φεβρουαρίου).
Πρόσθετο κίνητρο για τους παίκτες του Ερμή αποτελεί η πρόσφατη απώλεια του Αντώνη Φανιέρου, προς τιμήν του οποίου θα κρατηθεί μονόλεπτος σιγή.
Στατιστικά κακό οιωνό αποτελεί το γεγονός πως στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, η ομάδα της Αραδίππου, δεν κατάφερε να κολλήσει διαδοχικές νίκες αλλά πηγαίνει από ήττα σε θετικό αποτέλεσμα. Και οι «φτεροπόδαροι» προέρχονται από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ….

Keywords
Τυχαία Θέματα