Ερμής: Νίκη για χίλιους-δυο λόγους

Η έλευση Νίκου Παναγιώτου και πάλι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο και, παρά την ήττα-διασυρμό από την Ανόρθωση την περασμένη αγωνιστική, υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Ερμής μπορεί να βρει τα πόδια του και να επανέλθει τόσο στα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και στην καλή αγωνιστική του κατάσταση.

Η ομάδα της Αραδίππου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής φιλοξενεί την Αγία Νάπα και, όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα αυτήν τη στιγμή, η νίκη για την ομάδα του Κύπριου τεχνικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο Ερμής

βρίσκεται στη χειρότερή του θέση τα τελευταία δυο χρόνια (13η), με μόλις 5 βαθμούς σε 8 αγώνες, και σίγουρα άλλη ήττα δεν τον παίρνει.

Η ομάδα της Αγίας Νάπας βρίσκεται στην τελευταία θέση και σίγουρα πρωταρχικός στόχος για τους παίκτες του Νίκου Παναγιώτου είναι η νίκη. Μια νίκη σε 8 αγώνες, 2 ισοπαλίες και πέντε ήττες δεν είναι για το εκτόπισμα του Ερμή και πλέον ήρθε η ώρα για τις ριζικές αλλαγές, τόσο στον τρόπο παιχνιδιού αλλά και στη φιλοσοφία του. Αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στην Αγία Νάπα θα θεωρείται αποτυχία. Όπως τόνισε ο Κύπριος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, υλικό υπάρχει στην ομάδα και θα προσπαθήσει μέσα από αυτό να βγάλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για να βρει ο Ερμής την παλιά του αίγλη και να ακολουθήσει επιτυχή πορεία. Συνέστησε παράλληλα υπομονή τόσο από τον κόσμο της ομάδας αλλά και από τη διοίκηση, προκειμένου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα