Ερμής: Να ανατρέψει τα προγνωστικά

Να φρενάρει το αρνητικό σερί, να επιστρέψει στις νίκες και να προσπεράσει την Ομόνοια θα επιδιώξει στο σαββατιάτικο παιγνίδι ο Ερμής. Το έργο των φτεροπόδαρων προδιαγραφόταν -έτσι και αλλιώς- δύσκολο, όμως, τη δεδομένη στιγμή χαρακτηρίζεται ακόμα δυσκολότερο για δυο λόγους.

Η ομάδα της Αραδίππου προέρχεται από δυο σερί ήττες (Ανόρθωση και ΑΕΚ), οι οποίες συνοδεύτηκαν από μέτριες έως κακές εμφανίσεις με επακόλουθο να οπισθοχωρήσει από την 3η θέση της βαθμολογίας και να επηρεαστεί αναπόφευκτα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον αντίπαλο.

Η Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή με βάση τα αποτελέσματα και την εικόνα που παρουσιάζει είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στη φετινή περίοδο.

Τα δυο πιο πάνω χρήζουν τον Ερμή ως αουτσάιντερ, όμως, το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα του μετριάζει κάπως τα προγνωστικά.

Ο Πρόεδρος επιχειρεί να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιγνίδι με την Ομόνοια, να το κερδίσουν και να προσπεράσουν τους πράσινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα