Ερμής: Επικεντρώνονται σε δύο ταμπλό

Είναι δεδομένο ότι στον Ερμή ήδη άρχισαν τις σκέψεις ή την προεργασία ενόψει της νέας χρονιάς. Η διοίκηση Λούκα Φανιέρου αναμένεται ότι θα πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας. Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας Κάρλος Κορμπεράν, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εάν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της ομάδας. Το πιο πιθανό, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η 7η θέση

Ο στόχος για τον Ερμή Αραδίππου μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να έχει θετική παρουσία και να παραμείνει στην 7η θέση και στην κορυφή του β' γκρουπ. Σίγουρα

το γεγονός ότι η ομάδα δεν υλοποίησε τον στόχο της εξάδας ήταν κάτι που απογοήτευσε, όμως η επιδίωξη απ' εδώ και πέρα είναι οι ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να θεωρήσουν τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν ως «αγγαρεία».

Η προσοχή τώρα είναι επικεντρωμένη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με την ΑΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο. Οι «φτεροπόδαροι» χωρίς άγχος και πίεση θα επιδιώξουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα - θα προσπαθήσουν να έχουν κέρδος και να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα