Ερμής: Εμφάνιση με… επιπτώσεις για τους ποδοσφαιριστές

Έντονα δυσαρεστημένος από την εικόνα του Ερμή στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ εμφανίζεται ο Πρόεδρος του συλλόγου Λούκας Φανιέρος.

Απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα, οι «φτεροπόδαροι» έβαλαν τέλος στο μεγαλύτερο νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, που αριθμούσε 4 νίκες. Παράλληλα έχασαν μοναδική ευκαιρία να προσπεράσουν την ΑΕΛ στη βαθμολογία και ν’ αποκτήσουν πλεονέκτημα στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον β’ όμιλο, που συνοδεύεται από το πριμ 50 χιλιάδων ευρώ

από την ΚΟΠ.

Σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρώτο», ο Λούκας Φανιέρος δήλωσε πως η εμφάνιση του Τσιρείου δεν θα περάσει απαρατήρητη: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα υπάρξουν συνέπειες. Δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος και θ’ αποφασίσω τι θα κάνω. Αυτή η αγωνιστική παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μπήκαμε στο παιχνίδι για υποβιβασμό και πρέπει να δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ερμή. Ταυτοχρόνως, πρόσθεσε πως ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο θα μπει προσωρινά στο περιθώριο.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα της Αραδίππου θα ταξιδέψει εκ νέου στη Λεμεσό, αυτήν την φορά για ν’ αντιμετωπίσει τον Άρη. Ο Λατόρε εξέτισε την τιμωρία του και τίθεται εκ νέου στην διάθεση του Νίκου Παναγιώτου για το παιχνίδι του Τσιρείου Σταδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα