Έρικ τεν Χαγκ: " Δεν θα υποτιμήσουμε τον ΑΠΟΕΛ"

Έτοιμος να αντιμετωπίσει το αμυντικό πλάνο του Τόμας Ντολ, δήλωσε ο Έρικ τεν Χαγκ. Ο προπονητής του Άγιαξ τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πάθος, με ιστορία και θέληση και δεν πρόκειται να υποτιμηθεί. Δηλώσεις παραχώρησε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Ονανά.

«Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο και είναι καλός, αλλά είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε και το αμυντικό πλάνο του. Ελπίζω να έχουμε ήρεμο βράδυ και να πάρουμε τη νίκη»

Για τον Πρόμες και τον

Ζιγιέκ: «Δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον Πρόμες. Ο Ζιγιέκ είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει ότι θα παίξει».

Αν συγκρίνεται τον ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς να αρχίσει ο αγώνας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πάθος, με ιστορία και θέληση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι επικίνδυνη στα πλάγια και είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε»

Για την επιστροφή του Μαζράουι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει ξανά. Θέλουμε να φτάσουμε όσο μακριά φτάσαμε τον προηγούμενο χρόνο»

Ποιους παίκτες ξεχωρίζει: «Τους Τάμαρι, Μπέζιακ και Γκέντσογλου. Σαν σύνολο είναι πολύ καλή ομάδα και στην άμυνα ενώ μπροστά είναι επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει ζημιά από όλες τις πλευρές».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Άγιαξ δήλωσε

Για την περσινή πορεία και τις φετινές προσδοκίες: «Υπάρχει αυτοπεποίθηση στους παίκτες και την ομάδα. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση τώρα με την πορεία που κάναμε πέρυσι. Θέλουμε πάρα πολύ να το επαναλάβουμε. Μας αξίζει να ονειρευόμαστε και θέλουμε να φτάσουμε κοντά στο περσινό».

Για τους παίκτες που έφυγαν: «Νιώθω χαρά που τέτοιοι παίκτες είναι στα καλύτερα πρωταθλήματα. Είμαι λυπημένος φυσικά που χάνουμε την ποιότητα τους όμως θα είμαι περήφανος και θα λέω στα παιδιά μου πως έπαιξα με τέτοιους παίκτες».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα