Έρχονται οι Βραζιλιάνοι

Σήμερα αναμένονται στην Κύπρο οι Βραζιλιάνοι Φαμπρίτσιο και Τζαίλσον Αραούχο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους στην Ομόνοια.

Ο Φαμπρίτσο Ντο Σάντος, με θητεία σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του όπως Φλαμένγκο, Κρουζέιρο, Παλμέιρας και Βάσκο Ντα Κάμα παρόλο που υπέγραψε πριν από ένα μήνα συμβόλαιο με ομάδα από το Ισραήλ, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, γι' αυτό και σήμερα με την άφιξη του στην Κύπρο

αναμένεται να συμφωνήσει και να υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια για ολοκλήρωση της μεταγραφής. Φαίνεται μάλιστα πως συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε για λογαριασμό των Χόφενχαιμ, Παρτιζάν Βελιγραδίου και Άστρα Ρουμανίας που ήταν ο τελευταίος του σταθμός, μετρώντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τελειώνει σήμερα και το σίριαλ απόκτησης του Τζαίλσον Αραούχο, καθώς η διοίκηση των πρασίνων συμφώνησε τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Γκρέμιο Ανάπολις για τον μονοετή δανεισμό του και ο παίκτης έρχεται για τις υπογραφές.

Με αυτές τις δύο προσθήκες, ο αριθμός των καλοκαιρινών μετεγγραφών της Ομόνοιας θα ανέλθει στις 13 και το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα