Έρχονται οι κυματοθραύστες στην Πόλη Χρυσοχούς

Τέλος του έτους οι κυματοθραύστες στην Πόλη Χρυσοχούς.

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στην Πόλη Χρυσοχούς είναι οι κυματοθραύστες που θα προστατεύουν την παραλία από το Λατσί μέχρι τον χώρο του κατασκηνωτικού χώρου.

Οι κυματοθραύστες αναμένεται να φθάσουν μέχρι και στον κατασκηνωτικό χώρο, σχηματίζοντας μια τεράστια αμμώδη παραλία στην περιοχή.

Τους πρώτους μήνες του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο με φόντο και την έναρξη της επόμενης καλοκαιρινής σεζόν. Η αποπεράτωση του έργου παρουσιάζει

μια μικρή καθυστέρηση καθώς θα έπρεπε να ολοκληρωθεί τους καλοκαιρινούς μήνες του 2018, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση από τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ελέγχει τον εργολάβο και πλέον ο Δήμος έχει πάρει την υπόσχεση ότι αρχές του 2019 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς, η σημασία του συγκεκριμένου έργου είναι πολύ μεγάλη καθώς οι παραλίες πλέον θα αποκτήσουν άλλη όψη με καλύτερες αμμουδιές. «Η προστασία και η δημιουργία καλύτερων παραλιών θα βοηθήσει τον κόσμο να απολαμβάνει την περιοχή», τονίζει ο Γιώτης Παπαχριστοφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα