Έρχεται το «Twitter Blue» - Ποια τα έξτρα χαρακτηριστικά του

Φήμες για ένα συνδρομητικό μοντέλο στο Twitter υπάρχουν εδώ και καιρό, τώρα όμως η προγραμματίστρια Jane Manchun Wong ανακάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό και τις δημοσιοποίησε. Καταρχάς η υπηρεσία θα ονομάζεται Twitter Blue και θα ξεκινάει από τα $3 το μήνα. Όσον αφορά τα έξτρα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει σε σχέση με τους απλούς χρήστες, η Wong αποκάλυψε τα Collections με τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να οργανώνει τα posts που έχει σώσει.

Twitter is calling their upcoming Subscription Service “Twitter

Blue”, priced at $2.99/month for now, including paid features like:

Undo Tweets: https://t.co/CrqnzIPcOH

Collections: https://t.co/qfFfAXHp1o pic.twitter.com/yyMStpCkpr

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) May 15, 2021

Σύμφωνα με το καλά για ενημερωμένο για θέματα τεχνολογίας Unboxholics, αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η δυνατότητα ακύρωσης του tweet ή “Undo Tweets” όπως το ονομάζει. Σημειώστε πως δεν πρόκειται για το πολυπόθητο edit ή επεξεργασία του tweet, αλλά απλά για ένα χρονόμετρο που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ακυρώσει το tweet του δευτερόλεπτα αφού το έχει αναρτήσει.

Twitter is working on “Undo Send” timer for tweets pic.twitter.com/nS0kuijPK0

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) March 5, 2021

Από εκεί και πέρα, η συνδρομητική υπηρεσία μπορεί να περιέχει πολλά επίπεδα συνδρομών που θα προσφέρουν έξτρα χαρακτηριστικά, με την πιο ακριβή να περιέχει δυνατότητα ανάγνωσης άρθρων που βρίσκονται πίσω από ένα paywall.

I’m so excited to say that Twitter is acquiring @tryscroll! We’ll be going into private beta as we integrate into a broader Twitter subscription later in the year. https://t.co/KUJh8d6HJR Here’s why... pic.twitter.com/SnY3ew5Tne

— Tony Haile (@arctictony) May 4, 2021

Το νέο βήμα του Twitter έρχεται να προσφέρει ένα επιπλέον σταθερό έσοδο στην εταιρία, το οποίο μαζί με το Tip Jar θα μειώσουν την εξάρτησή της από τις διαφημίσεις. Το ίδιο μονοπάτι έχουν ακολουθήσει και το YouTube με το YouTube Red, το Reddit με το Reddit Premium και το Discord με το Discord Nitro.

Keywords
Τυχαία Θέματα