Έρχεται στην Κύπρο το ACB!

Το ACB προσγειώνεται στην Κύπρο για το πρώτο του event επί κυπριακού εδάφους ενόψει του 'ACB 90', που θα λάβει χώρα στην Λεμεσό και την Αρένα 'Σπύρος Κυπριανού' στις 21 Ιουλίου. Το ACB είναι μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις για μεικτές πολεμικές τέχνες και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Η ανακοίνωση:

«Το ACB

προσγειώνεται στην Κύπρο για το πρώτο του event επί κυπριακού εδάφος, ενόψει του 'ACB 90' που θα λάβει χώρα στην Λεμεσό και την Αρένα 'Σπύρος Κυπριανού' στις 21 Ιουλίου.

Οι σχολιαστές του ACB και συνεργάτες Frank Mir, Bryan Lacey και Carl Prince θα είναι επικεφαλής του event και πιστεύουν, με τον όλο και αυξανόμενο ρωσικό πληθυσμό στο νησί, με τις κοινότητες των απόδημων και εκείνες των ενόπλων δυνάμεων σε συνδυασμό με την όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία του ΜΜΑ στους κατοίκους της Κύπρου, πως αυτά αποτελούν τις κατάλληλες συνθήκες για αυτό το συναρπαστικό εγχείρημα για το promotion.

Μαζί τους θα εργαστεί για να κάνει αυτό το event άκρως επιτυχημένο από την Κύπρο, ο Μιχάλης Ιακωβίδης. Ο Μιχάλης θα έχει την επιμέλεια στην Κύπρο, καθώς και την ανάπτυξη χορηγειών μαζί με ευκαιρίες συνεργασιών με επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί για αυτό, αλλά και για μελλοντικά events.

Όπως πάντα, το ACB έχει υποσχθεί να συνεισφέρει με μια κάρτα αγώνων με συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα κάνουν αυτό το πρώτο ταξίδι στην Κύπρο αξέχαστο!

Πληροφορίες για τα εισιτήρια και ανακοινώσεις της κάρτας αγώνων θα γίνουν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του ACB!»

Keywords
Τυχαία Θέματα