Έρχεται η ξεκαρδιστική κωμωδία «The Elixir of Life» στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας παρουσιάζει την υπερπαραγωγή «The Elixir of Life» με πληθώρα γνωστών ηθοποιών.

Το «The Elixir of Life», γραμμένο από τον Σταύρο Σιδερά, είναι μια εμπνευσμένη κωμωδία για την αγάπη και την αποδοχή, αλλά κυρίως για τη συμφιλίωση με την πορεία προς τη μέση ηλικία, και είναι βέβαιο ότι θα σας διασκεδάσει καθώς και θα σας δώσει μια νέα σκοπιά για την ‘ενηλικίωση’.

Η παρουσία επιφανών ηθοποιών όπως ο Χρήστος Γκρέκο, Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ιάκωβος Χατζηβασιλή, Νάντια Μοουάφι, Βασίλης Λαβρίκοφ,

Δημήτρη Δημητρίου καθώς και Νάτα Παναγιώτου, Αριάδνη Ανδρέου, Στέφανη Παναγιώτου, Φαίδων Μιλτιάδου, Κωνσταντίνος Παπαντωνίου και Αής Σινν εγγυάται μια άκρως ξεκαρδιστική παράσταση. Το έργο θα σκηνοθετήσει ο Λεωνίδας Λοϊζίδης, φέρνοντας μια πινελιά αμερικανικής λάμψης στην παραγωγή από την πολυετή εμπειρία του στη Νέα Υόρκη.

Χορογραφία: Αριάδνη Ανδρέου
Κοστούμια: Ρεβέκκα Χένσεν Νικολάου
Σκηνικά: Πάρης Μανώλη σε συνεργασία Ρεβέκκα Χένσεν Νικολάου

Οι παραστάσεις θα γίνουν στις 25 - 26 Σεπτεμβρίου 2021, στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία και σκοπό έχουν τη συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος του ιδρύματος «Χάρισμα».

Η παράσταση θα είναι στα αγγλικά.

Το έργο τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου Νίκο Αναστασιάδη.

Εισιτήρια διατίθενται από το SoldOutTickets: https://www.soldoutticketbox.com/elixir-of-life-2021/?lang=el

Λίγα λόγια από τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Λοϊζίδη:

«Μετά από μετά από 35 χρόνια σκηνοθεσία με επιτυχία έχω δρομολόγησει με εντατικές πρόβες όλες τις ενέργειες μου και ευελπιστώ να φέρω επί σκηνής το συναρπαστικό αυτό έργο σε συνεργασία με εκλεκτούς ηθοποιούς και μια άρτια καταρτισμένοι ομάδα με σκηνικά και κοστούμια, χορογραφίες στις 25 και 26 Σεπτέμβριο του 2021, δίνοντας την προσωπική σφραγίδα μου που για χρόνια στέφονται με τεράστια επιτυχία στην Αμερική και σε όλη την Ευρώπη αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές ,από ανθρώπους των γραμμάτων ,πολιτικούς, πνευματικούς και ούτω καθ’ εξής ,και με τεράστια προσέλευση κοινού. 

Θα ήθελα να πω σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες ότι: «Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική», έλεγε ο Όργουελ. Και θεωρώ πως η εποχή που βιώνουμε είναι εποχή παγκόσμιου ψεύδους, επομένως έπρεπε να κάνω την δική μου μικρή επανάσταση λέγοντας την αλήθεια στον κάθε πολίτη: οι αρχαίοι Έλληνες μίλησαν πρώτοι για όλα αυτά. Από τότε για τώρα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα