Έψαχναν τη φανέλα του παίκτη που θα γινόταν αλλαγή και δέχτηκαν γκολ με 10!

Κοντά στη νίκη, η οποία θα του εξασφάλιζε και μαθηματικά, την πρόκριση του στο Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ βρέθηκε ο Ισημερινός.

Ωστόσο ο Ισημερινός έχασε την δυνατότητα αυτή, να πετύχει τον στόχο του ύστερα από μία επική γκάφα. Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα με το Περού, οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν με έναν τρόπο, που κανείς δεν φανταζόταν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άιρτον Πρεσιάδο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα λεπτά μέχρι να γίνει αλλαγή. Στο διάστημα αυτό το Περού

κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο λόγος που η αλλαγή άργησε να γίνει δεν ήταν άλλος, από το ότι στον πάγκο του Ισημερινού, δεν μπορούσαν να βρουν τη φανέλα του Ντιέγκο Παλάσιος, προκειμένου να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο φροντιστής έπειτα από αρκετά λεπτά, που είχαν σαν συνέπεια να προκληθεί αναστάτωση, ο φροντιστής ομάδας έτρεξε στα αποδυτήρια για να την βρει με σημαντική καθυστέρηση, που κόστισε τελικά στην ομάδα του Ισημερινού…

¡Lo cogieron sin camiseta!

Ecuador

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έψαχναν,epsachnan