«Έπρεπε μετά να δεχθούμε τις απειλές» (ηχητικό)

«Ο Ερμής ήταν ξεκάθαρος από την αρχή» τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου για την περίπτωση Μορίς. Ακόμα μίλησε για το γήπεδο ενόψει της νέας χρονιάς αλλά και στα όσα ακούγονται μετά την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα

Για τον Μορίς: «Έπρεπε πρώτα να ρωτήσουν τον ποδοσφαιριστή και μετά έπρεπε να δεχθούμε και εμείς «απειλές» ότι πολύ πιθανόν δεν θα μας παραχωρηθεί το στάδιο Αμμόχωστος για τη νέα

χρονιά. Ο Ερμής ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί πριν ενάμιση μήνα. Μας ενδιαφέρει να δούμε τι θα κάνει με τη Σαλαμίνα και αν δεν τα βρει θα πέσει το όνομα του στο τραπέζι».

Για το γήπεδο: «Το γήπεδο δεν μας παραχωρείται δωρεάν. Εάν δεν το θέλουν αυτό το ποσό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα βρούμε τη λύση»

Για το γήπεδο στην Αραδίππου: «Δεν υπάρχει απαιτούμενη βούληση από την πολιτεία. Δεν μας δέχεται η κυρία πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είτε το θέλει είτε όχι θα γίνει αυτή η συνάντηση για να ακούσουν και τα δικά μας αιτήματα. Θα μας απασχολήσει έντονα στο υπόλοιπο διάστημα»

Για τα όσα ακούγονται μετά από την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα: «Ήταν και ο πρόεδρος μας ξεκάθαρος. Δεν θα δώσω περισσότερη συνέχεια. Ο καθένας να βλέπει τα του οίκου του. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε. Υπάρχουν ακόμα 4 παιχνίδια. Και στα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν νεαροί. Υπάρχουν και προγραμματισμένα φιλικά για να δούμε αν μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους»



Keywords
Τυχαία Θέματα