Επ.Νικόλα: Ο Παμπορίδης θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις

Να δημιουργήσει εντυπώσεις με εμπρηστικές δηλώσεις επιχείρησε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου.

Όπως αναφέρει το επιτελείο, «στην προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει από τα πολλά και αυξανόμενα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ο Υπουργός Υγείας επιχείρησε σήμερα με εμπρηστικές δηλώσεις να δημιουργήσει εντυπώσεις, χωρίς να τοποθετηθεί επί της ουσίας και επί της αλήθειας».

Σύμφωνα με την ανακολινωσημ «η αλήθεια είναι ότι ο κ. Υπουργός είχε υποσχεθεί

πολυασφαλιστικό σύστημα στο πλαίσιο του ΓΕΣΥ, στη διάρκεια συνάντησης του με ενδιαφερόμενους φορείς. Αυτή η τοποθέτηση του, είχε ηχογραφηθεί από τους ενδιαφερόμενους στο πλαίσιο τήρησης πρακτικού. Επιπρόσθετα, η αλήθεια είναι ότι ο Υπουργός Υγείας σήμερα ΔΕΝ αρνήθηκε ότι είπε αυτό που του καταλόγισε ο Νικόλας Παπαδόπουλος».

Όσον αφορά στα περί «ποινικού αδικήματος» που είπε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, το επιτελείο εκφράζει την θέση ότι «τα λέει προφανώς σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει όσους του ασκούν κριτική. Σε κάθε περίπτωση, οι απειλές του κ. Υπουργού αυτές δεν μας αγγίζουν. Και επειδή ο κ. Υπουργός Υγείας διερωτήθηκε αν ο κ. Παπαδόπουλος υποστηρίζει το μονοασφαλιστικό ή το πολυασφαλιστικό σύστημα, τον πληροφορούμε ότι ο κ. Παπαδόπουλος υποστηρίζει το σύστημα που προβλέπεται στο ΓΕΣΥ το οποίο υπερψήφισε το περασμένο καλοκαίρι εντός της Βουλής».

Keywords
Τυχαία Θέματα