Έπλεξε το εγκώμιο του Τσιτσιπά ο Μακ Ενρο

Τους... διαδόχους του «Big 3» αναζητεί ο κόσμος του τένις και ο Τζον Μακ Ενρο βλέπει πως μελλοντικά ένας από αυτούς μπορεί να είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο θρυλικός Αμερικανός τενίστας, κάτοχος επτά τίτλων γκραν σλαμ και νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στην εποχή του, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του τόσο στους Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και στον 20χρονο Έλληνα άσο, που βρίσκεται πλέον στο νο 6 του κόσμου.

Ο 60χρονος Μακ Ενρο τόνισε πως η σημερινή τριάδα του «Big 3» είναι η κορυφαία όλων των εποχών, πως οι τρεις τους κατάφεραν

να επισκιάσουν αρκετές γενιές και πως η πρόκληση είναι αν θα καταφέρουν να το κάνουν αυτό με ακόμη μια γενιά του τένις. «Οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς έχουν επισκιάσει όλες τις σημερινές γενιές. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και με την επόμενη, απλώς τώρα δεν θα είναι τόσο εύκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Κατά το παρελθόν, μιλώντας για την νέα γενιά του τένις, είχε ξεχωρίσει τον Ντόμινικ Τιμ, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Νικ Κύργιο. Τώρα μίλησε για ακόμη πιο νέους. «Μου αρέσει να βλέπω τον Τσιτσιπά, αλλά και τον Ντένις Σαποβάλοφ. Και μου φαίνεται εντυπωσιακή η ωριμότητα που δείχνει ο 18χρονος Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ», είπε ο Μακ Ενρο.

Τέλος, για τον Κύργιο τόνισε: «Λατρεύω τον Νικ. Τον είχα επιλέξει στην ομάδα για το Laver Cup. Το ταλέντο του είναι ασυνήθιστο και όταν θέλει μπορεί να νικήσει τον οποιοδήποτε, όμως δεν είναι συνεπής».

Από: ΑΜΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα