Επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά

Με νίκες των ΑΕΚ Καραβά, Νέας Σαλαμίνας και Ανόρθωσης συνεχίστηκε το πρωτάθλημα πετόσφαιρας ανδρών. Οι νικήτριες επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά.
Ομόνοια και Παφιακός αγωνίζονται το βράδυ της Δευτέρας.


Pokka AEK - Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών 3-0
Εύκολη ήταν η επικράτηση της Pokka ΑΕ Καραβά επί του Καποδίστρια Εθνικού Λατσιών στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» με 3-0 και βλέπει το ντέρμπι με τη Νέα

Σαλαμίνα τη Δευτέρα. Η προσφυγική ομάδα ήταν σοβαρή στα δύο πρώτα σετ και κέρδισε με πανομοιότυπο τρόπο 25-13 και 25-14, δείχνοντας την ανωτερότητά της. Στο τρίτο σετ η Pokka ΑΕ Καραβά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήρε το σετ με 25-15, κάνοντας το 3-0 σε λιγότερο από μια ώρα. Οι φιλότιμοι παίκτες του Καποδίστρια Εθνικού Λατσιών υστέρησαν από άλλες εμφανίσεις τους αν και πάλεψαν.

Αναγέννηση Δ. - Νέα Σαλαμίνα 0-3
Οι «ερυθρόλευκοι» στη Δερύνεια, παίζοντας σοβαρά τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ, δεν άφησαν περιθώρια στους φιλότιμους παίκτες της Αναγέννησης να κάνουν το παιχνίδι τους. Αφοπλίζοντας τους Αρμενάκη, Ελευθερίου οι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας κέρδισαν τα σετ με 18-25 και 15-25. Στο 3ο η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η Νέα Σαλαμίνα επιβλήθηκε τελικά με 25-21.

Ανόρθωσις - ΑΠΟΕΛ 3-0
Ο αγώμας στο Θεμιστόκλειο πρόσφερε καλό θέαμα ώς ένα σημείο, αφού ο ΑΠΟΕΛ παρά τις ελλείψεις του ήταν ανταγωνιστικός, κυρίως στο πρώτο σετ, όπου ο αγώνας ήταν ισοδύναμος. Η Ανόρθωσις είχε περισσότερες λύσεις και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, κερδίζοντας με 25-21 και 25-18 τα δύο σετ. Στο 3ο κυριάρχησε πλήρως με 25-17.

Keywords
Τυχαία Θέματα