Επιθετική ενίσχυση με Άλμπα

ΠΑΦΟΣ FC
Από τα λόγια στις πράξεις προχωρούν οι διοικούντες στην Πάφο αναφορικά με την άμεση ενίσχυση της ομάδας, που έχει να κάνει με τη γενική αναδιάρθρωση του ρόστερ, εξαιτίας και των αποχωρήσεων κάποιων παικτών. Η πρώτη μετεγγραφική προσθήκη της παφιακής ομάδας αναμένεται να είναι ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός Μικέλ Άνχελ Άλμπα, με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία. Ο Άλμπα, που αγωνιζόταν στην Γκουαράνι (β’ Αργεντινής), έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο

στην κορυφή όσο και στα φτερά της επίθεσης.

Ακολουθούν και άλλοι…
Στόχος της διοίκησης της Πάφου είναι η ομάδα να βγει ενισχυμένη κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να παλέψει για την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Μετά τον Άλμπα «ψήνονται» και άλλες προσθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Άγγλος επιθετικός Κρις Ντίξον, που αγωνίζεται στην Ένωση.

Πρόκειται όμως για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει πρώτα να λύσει τη συνεργασία του με τους «βυσσινί». Επιπλέον, εξετάζονται οι περιπτώσεις του Ίμπσον Ντε Μέλο της Αγίας Νάπας, του Γάλλου στόπερ Μαμαντού που ήταν πέρσι στον Εθνικό, καθώς και του Βραζιλιάνου αμυντικού Έντερ Μοντέιρο, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στη Ν. Σαλαμίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα